نیکوکاران استان تهران چهل نفر زندانی نیازمند را آزاد کردند
در مراسمی در ندامتگاههای زنان، تهران بزرگ و زندان رجایی شهر، نیکوکاران استان تهران، بدهی چهل نفر از زندانیان نیازمند را پرداخت کردند.
ستاد ملی صبر -طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور، طی مراسم جداگانهای که با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در ندامتگاههای زنان، تهران بزرگ و زندان رجایی شهر برگزار شد، نیکوکاران استان تهران، بدهی چهل نفر از زندانیان نیازمند را پرداخت کردند تا در آخرین روزهای سال به خانه هایشان بازگردند.
مدیر کل زندانهای استان تهران با اعلام این خبر گفت: طی روزهای پایانی سال که مصادف با ایام عید مبعث پیامبر مهربانی هاست و در تداوم طرح نذر هشتم، نیکوکاران استان تهران ضمن اهدای سه میلیارد و صد میلیون تومان، بدهی چهل نفر را پرداخت کردند.
"سیدحشمت اله حیات الغیب" همچنین اظهار داشت: نذر هشتم به نیت امام رضا (ع) و از برنامههای نوینی است که توسط رئیس سازمان زندانها طراحی و ابلاغ گردیده و طی آن، هشتم هر ماه، خارج از برنامههای تقویمی زندانها و مساعدتهای قضایی، بدهی هشت نفر پرداخت و آزاد میشوند و یا به هشت خانواده نیازمند زندانیان کمکهای معیشتی ویژه میشود.
وی تصریح کرد: به دلیل استقبال گسترده نیکوکاران تهرانی، این برنامه هر دو هفته یک بار در این استان انجام میشود و با فرا رسیدن عید مبارک بعثت پیامبر اکرم (ص) و روزهای پایانی سال، نیکوکاران با بخشش و ایثار مالشان و اهدای سه میلیارد و یکصد میلیون تومان، بدهی بیست نفر از ندامتگاه تهران بزرگ، دوازده نفر از زندان رجایی شهر و هشت نفر از ندامتگاه زنان را پرداخت نموده اند تا به کانون خانواده هایشان بازگردند.
بنا به این گزارش، علی خضریان، زهره الهیان نمایندگان مردم تهران، ری و شمیرانات مجلس شورای اسلامی به ترتیب در ندامتگاه تهران بزرگ و ندامتگاه زنان حضور یافته، ضمن بازدید از قسمتهای مختلف زندانها روند اجرای برنامههای اصلاح و تربیتی به ویژه امور بهداشت و درمان را مثبت ارزیابی نمودند.
خضریان در بازدید از ندامتگاه تهران بزرگ گفت: باید کمک کنیم فضای زندانها تبدیل به فضای معنوی شود و خود زندانیان نیز میتوانند با شرکت در پویش بزرگ آزادی زندانیان و پس اندازهای هر چند مختصر بدهی حتی یک نفر را پرداخت نموده و فرصت حضور در زندان به فرصت بازخوانی تبدیل شود.
نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون حقوق بشر ادامه داد: در تمام دنیا کار در زندان اجباری است، ولی چون در نظام جمهوری اسلامی قوانین بر اساس دین میباشد کسی حق ندارد بدون رضایت زندانی، وی را وادار به کار نماید، ولی شرایط مناسب و رایگان وجود دارد که میتوانند به صورت داوطلبانه و با رضایت متقابل، ضمن حرفه آموزی و اشتغال در مقابل دریافت دستمزد و حقوق، درآمدی برای خود و خانواده کسب نمایند و این برای خود زندانی نیز که احساس مفید بودن در جامعه میکند، بسیار اثربخش خواهد بود.
همچنین زهره الهیان نیز با حضور در ندامتگاه زنان و مراسم آزادی هشت نفر از زندانیان نیازمند گفت: فعالیتهای سازمان زندانها در بخش بهداشت و درمان و نیز حفظ سلامتی زندانیان در روزهای درگیری جامعه با کرونا بسیار چشمگیر است که جای تقدیر دارد.
وی اظهار امیدواری نمود: با حضور موثر مقامات قضایی در زندانها و تشکیل جلسات و کارگروههای تخصصی، بخشی از قوانین در مجلس تغییر یافته و زنان کمتر با مجازات حبس روبرو شوند.
شایان ذکر است از ابتدای سال جاری تاکنون، با کمک نیکوکاران، بدهی ۴۵۰ نفر زندانی نیازمند پرداخت شده است و امروز نیز تعدادی از زندانیان بدهکار با پرداخت بدهی، دیه و یا رد مال توسط نیکوکاران آزاد شدند.
نظرات: 0
نظر خود را ثبت کنیدنظر خود را ثبت کنید