ضرورت توجه به فرهنگ صبر در نظام آموزشی و تربیتی/ترویج فرهنگ صلح بخشایش و رضایت نیازمند عزم ملی/ نقش تأثیر گذار رسانه در نهادینه سازی روحیه صبر
نظام آموزشی و تربیتی در آموزشوپرورش نباید صرفاً به آموزش بپردازد و اگر صبر و بخشش در نظام تربیتی ما قرار گیرد در تربیت نسل آینده برنده خواهیم بود.
به گزارش روابط عمومی ستاد ملی صبر از یزد، امید محبی پیش از ظهر امروز در همایش صبر و مهربانی در استان یزد با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و فعالیتهای جهادی و کار پرشتاب در رابطه با آسیبهای اجتماعی و اهمیت و فراگیری این آسیبها، گفت: دستگاهها نباید منتظر ابلاغیه، بخشنامه و نامه باشند و هر فرد باید نقش خود را پیداکرده و وظیفه خود را انجام داده و نقشآفرینی کند.
وی افزود: خواستاریم تا در معاونت فرهنگی قوه قضائیه نیز به سهم خود همگام با سایر معاونتها بتوانیم یک نقش را در رابطه با وضعیت امروزه و آسیبهای اجتماعی موجود ایفا کنیم.
دبیر ستاد ملی صبر در راستای ایفای نقش معاونت فرهنگی، تصریح کرد: در این راستا ستادی با محوریت ترویج فرهنگ صلح، بخشایش، رضایت، فرهنگ مدارا و کاهش پروندههای قضایی با استفاده از ظرفیت نخبگان اجتماعی، علما، روحانیون و همه اقشار مردمی با هماهنگی سه قوه در دستگاه قضایی و معاونت فرهنگی تشکیلشده است.
محبی همواره در خصوص مقولات فرهنگی طی فرمایشات رهبر انقلاب که سبک زندگی ایرانی اسلامی و حل ریشه آسیبها موردتوجه ایشان بوده است، اظهار داشت: نقش شبکههای اجتماعی در این رابطه مهم بوده و میتوان گفت شبکههای اجتماعی در حوزه رسانه جایگاه اول را به خود اختصاص دادهاند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه مردم همواره در رفع آسیبها پایکار بوده و دستبهکار شدهاند، اذعان کرد: امروزه یک عزم ملی در راستای آسیبهای اجتماعی به وجود آمده است و استفاده از ظرفیتهای رسانهای میتواند در این زمینه مؤثر واقع شود.
وی در خصوص چگونگی برخورد و رفتار مسئولین و بازخورد آن گفت: مردم رفتار مسئولین را مشاهده میکنند؛ لذا در راستای تسلط صبر بر جامعه ابتدا این امر باید بین مسئولان در جایگاه خود قرار گیرد و نزاعها در میان مدیران و مسئولان رفع شود.
محبی افزود: در بدو ورود مردم به یک سازمان دولتی باید به مردم از خدمات حرفهای در جهت تکریم اربابرجوع گفته شود نه اینکه با تهدید روبرو شوند؛ لذا باید به بازخورد اینگونه رفتار از سوی مردم نیز توجه کرده و در مجموعه قوه قضائیه یک نظارت خوبی بر این موضوع صورت گیرد.
دبیر ستاد ملی صبر با اشاره به اینکه در حوزه بخشش کمکار شده است، ادامه داد: با توجه به شواهد موجود درمیابیم که در این حوزه کمکار شده است؛ درحالیکه کار پژوهشی بسیاری در نقاط مختلف دنیا در این زمینه صورت گرفته است.
این مقام مسئول بابیان اینکه آمارهای بالایی در حوزه خشونت وجود دارد، تصریح کرد: در کشوری که در کمال امنیت و آرامش هستیم و باوجود وضعیت جهانی ازنظر امنیت زبان زد هستیم، چرا رفتارهای اجتماعی مردم در حوزه عصبانیت و وضعیت اجتماعی وضعیت مناسبی ندارد.
وی با تأکید بر اهمیت آموزشوپرورش و نقش مؤثر آن در تربیت نسل آینده، خاطرنشان کرد: نظام آموزشی و تربیتی در آموزشوپرورش نباید صرفاً به آموزش بپردازد و اگر صبر و بخشش در نظام تربیتی ما قرار گیرد در تربیت نسل آینده برنده خواهیم بود، در غیر این صورت وضعت آینده از وضعیت موجود بدتر خواهد شد.
دبیر ستاد ملی صبر در پایان عنوان کرد: انتظار میرود همه دستگاههای ذیربط همکاری و همافزایی لازم را داشته باشند و بهصورت مشترک در ستاد صبر کار فرهنگی انجام شود؛ لذا امیدواریم شاهد آثار مثبت آن در جامعه باشیم.
نظرات: 0
نظر خود را ثبت کنیدنظر خود را ثبت کنید