شوراهای حل اختلاف بکوشند پرونده ها به صلح و سازش بینجامد
معاون فرهنگی قوه قضاییه با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی مساله صلح و سازش در جامعه گفت: شوراهای حل اختلاف باید تلاش کنند 90 درصد پرونده های موجود در این شوراها منجر به صلح و سازش شود.
به گزارش روابط عمومی ستاد ملی صبر،حجت الاسلام و المسلمین هادی صادقی پنجشنبه درهمایش آیین آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی و در جمع مسئولان قضایی، اجرایی استان فارس افزود:در حال حاضر حدود یک سوم پرونده ها در میانگین کشوری به صلح و سازش منجر می شود که این روند باید بیشتر شود و شاهد صلح و سازش 90 درصدی در پرونده های قضایی باشیم.
وی ادامه داد:در ادبیات اسلامی و در قرآن بسیار تاکید شده که فکر، فرهنگ و رفتار صحیح و سازش عمومیت پیدا کند.
معاون فرهنگی قوه قضاییه به مواجه این دستگاه با بیشترین منازعات در جامعه اشاره کرد و گفت: اهتمام همکاران ما در قوه قضاییه بر این است تا آنجا که میسر باشد و با حقوق یکی از طرفین نزاع تعارض نباشد باشد بتوانند پرونده ها را به صلح و سازش ختم کنند.
صادقی از قضات خواست مساله صلح و سازش را جدی بگیرند و تا جایی که با حق و قانون تعارض پیدا نکند مساله صلح و سازش را توسعه دهند.
وی اصلاح کردن را سخت تر از حکم دادن دانست و بیان کرد: برای اصلاح باید دو طرف به رضایت برسند و این کار سختی است.
صادقی با تاکید بر لزوم توجه به فرهنگسازی صلح و سازش در کشور افزود: ستاد ملی صبر(صلح،بخشایش،رضایت) با همین هدف در قوه قضاییه تشکیل شده و در استان ها نیز فعالیت می کند.
وی بیان کرد: قاضی باید قاطع باشد اما منافاتی ندارد که مهربان و بردبار هم باشد و باید در برابر پرخاشگری ها و زیاده گویی ها از خود بردباری نشان دهد.
معاون قوه قضاییه استان فارس را استانی فرهنگی دانست و گفت: در این استان باید بیشتر روی مساله صلح و سازش کار شود.
صادقی با تشکر از تمام کسانی که در مسیر صلح و سازش گام بر می دارند افزود: زندان فعلا اصلاح گر نیست، چرا افراد را به زندان بفرستیم ؟ برای خدا تا جایی که قانون اجازه می دهد کسی را به زندان نیندازیم یا حتی فردی را بازداشت نکنیم.
در این مراسم از فعالان حوزه صلح و سازش در استان فارس تجلیل شد.
نظرات: 0
نظر خود را ثبت کنیدنظر خود را ثبت کنید