آخرین اخبار:

رویدادی های صبری

دبیر ستاد ملی صبر در اولین جلسه ستاد صبر استان قم تاکید کرد؛

استفاده از ظرفیت تاثیرگذار و کم نظیر مراجع و روحانیون در ترویج فرهنگ صبر

٢٨ آذر ١٣٩٦
استفاده از ظرفیت تاثیرگذار و کم نظیر مراجع و روحانیون در ترویج فرهنگ صبر

دبیر ستاد ملی صبر نقش دستگاه های اجرایی منجمله آموزش و پرورش، شورای سیاست گذاری ائمه جمعه، نیروی انتظامی، سازمان تبلیغات و وزارت علوم، وزارت فرهنگی و ارشاد اسلامی در ستاد صبر استان ها را بسیار موثر دانست.

به گزارش روابط عمومی ستاد ملی صبر از قم، اولین جلسه ستاد صبر(صلح، بخشایش و رضایت) در این استان صبح امروز با حضور مسئولان ارشد استانی و دبیر ستاد ملی صبر برگزار شد.

در این جلسه ابتدا "امید محبی" دبیر ستاد ملی صبر ضمن تقدیر از اهتمام رئیس کل دادگستری قم و مسئولان ارشد استانی به تشریح اهداف ستاد در سطح ملی و استانی پرداخت.

محبی با اشاره به تاکیدات موکد مقام معظم رهبری در خصوص لزوم نقش آفرینی همه دستگاه‌ها اعم از قوه مقننه، مجریه و قضاییه در موضوع آسیب های فرهنگی و اجتماعی عنوان داشت: تمامی ارگان ها و دستگاه ها می بایست نقش خود را یافته و با فهم مناسب و شتاب متناسب به بهترین وجه عمل کنند.

وی با تشریح فعالیت های گستره ستاد ملی صبر در زمینه های آموزشی، فرهنگی و رسانه‌ای گفت: تلاش می کنیم با مشارکت سایر قوا و بهره گیری از ظرفیت سمن ها و ریش سفیدان گام موثری در ترویج فرهنگ صلح بخشایش و رضایت برداریم.

دبیر ستاد ملی صبر به تبیین قابلیت‌های سامانه ستاد ملی صبر به نشانی Sabr.ir پرداخت و گفت: از طریق این سامانه و با بهره گیری از طرح های همیاران و سفیران صبر عزم جمعی را یکپارچه برای نهادینه سازی روحیه گذشت و بخشایش بکار خواهیم گرفت.

وی گفت: در این سامانه ضمن هم‌افزایی با صاحب نظران، روانشناس و جامعه شناس و با طراحی یک مدل ارتباطی، سعی شده تا مشارکت حداکثری اقشار مختلف جامعه در کمک به زندانیان و خانواده هایشان ایجاد شود.

دبیر ستاد ملی صبر نقش دستگاه های اجرایی منجمله آموزش و پرورش، شورای سیاست گذاری ائمه جمعه، نیروی انتظامی، سازمان تبلیغات و وزارت علوم، وزارت فرهنگی و ارشاد اسلامی در ستاد صبر استان ها را بسیار موثر دانست و گفت: قصد داریم اقدامی عملیاتی با هم افزایی این نهاد ها انجام دهیم و امیدواریم تاثیر بسزایی در ترویج این فرهنگ متعالی داشته باشد.

محبی ابراز امیدواری کرد با تشکیل و رونق ستادهای صبر استانی اقدامات مشترک بین بخشی و میان دستگاهی که در تهران در حال تحقق است در استان های کشور نیز محقق شود.

وی به جایگاه تاثیر گذار مراجع عظام تقلید، روحانیت و مبلغان مذهبی در تبیین و ترویج فرهنگ صلح بخشایش و رضایت تاکید کرد و گفت: باید از این ظرفیت تاثیرگذار، کم نظیر و فوق العاده در استان قم به طور ویژه بهره برد و به عنوان الگوی برای کشور آن را تبیین و معرفی نمود.

نظر خود را ثبت کنید

comment