تشکیل کارگروه های مردمی ذیل ستادهای استانی صبر / ایجاد بانک اطلاعاتی بانیان صلح، بخشایش و رضایت
با ایجاد دغدغهمندی در بین افراد تأثیرگزار در مناطق مختلف کشور و تبیین ساختار مردمی میتوان به نتیجه مناسب رسید و با تشکیل کارگروههای مردمی میتوان از این سرمایه اجتماعی به عنوان بازوی توانمند ستاد استانی بهره برد.
به گزارش روابط عمومی ستاد ملی صبر از قم، حجت الاسلام و المسلمین سید علی تهامی مدیر کل زندانهای استان قم در اولین جلسه ستاد صبر(صلح، بخشایش و رضایت) استان قم، رمز موفقیت فعالیت های خیرخوانه و خداپسندانه نظیر اقدامات ستاد ملی صبر را جذب اقبال مردمی دانست و گفت: با ایجاد دغدغهمندی در بین افراد تأثیرگزار در مناطق مختلف کشور و تبیین ساختار مردمی میتوان به نتیجه مناسب رسید و با تشکیل کارگروههای مردمی میتوان از این سرمایه اجتماعی به عنوان بازوی توانمند ستاد استانی بهره برد.
تهامی مهمترین کار ابتدایی ستاد استانی صبر را ظرفیتشناسی و ظرفیتسنجی محلی و بومی دانست و گفت: پس از بررسی وضعیت با استمداد از کارگروههای تخصصی میبایست به مدل مناسب به منظور بهرهمندی از این فضا دست یافت.
مدیرکل زندانهای استان قم، تشکیل بانک اطلاعاتی خیران و بانیان صلح و بخشایش و رضایت را در حوزه منطقهای و استانی ضروری دانست و گفت: میتوان با استفاده از قابلیتهای سامانه جامع این ستاد این اطلاعات را به صورت منطقهای جمع آوری کرد.
تهامی در پایان سخنان خود بر لزوم تبیین شاخصههای افراد صاحبصلاحیت منطقهای برای عضویت در ستاد صبر استانی تاکید کرد.
همچنین دکتر سلیقه مدیرکل بهزیستی قم نیز، این شهر را پناهگاه آسیب دیدگان اجتماعی توصیف کرد و گفت: این امر نقاط قوتی را در پی داشته و از سویی چالشهایی را نیز به همراه دارد.
وی به آمادگی سازمان خود برای همکاری موثر و مستمر با ستاد صبر استانی برای پیشگیری و درمان آسیبهای اجتماعی تاکید کرد.
نظرات: 0
نظر خود را ثبت کنیدنظر خود را ثبت کنید