رفتار پزشکان در صبر بر درمان بیماران تاثیرگذار است
دکتر افشین یداللهی از چهرههای آشنایی است که نام او در تیتراژ بسیاری از سریالهای تلوزیونی به عنوان ترانه سرا و شاعر دیده میشود. اما شاید برایتان جالب باشد که بدانید او متخصص روانپزشکی نیز هست و سالهاست که در این زمینه به طور تخصصی فعالیت میکند.
افشین یدالهی، در گفتگو با روابط عمومی ستاد ملی صبر، گفت: «درمان در بیماریهای مختلف متفاوت است و هرکس به گونهای درمان میشود و زمان خاصی برای درمان احتیاج دارد. اما در این میان بردباری بیماران به فرآیند درمانشان کمک شایانی خواهد کرد.»
او با یادآوری ضرورت توجه به اخلاق پزشکی برای بالا بردن بردباری بیماران در فرآیند درمان، گفت: «یک پزشک باید برای بیماران توضیح دهد که این بیمار تا چه زمانی با استفاده از دارو بهبود مییابد و روش درمان او چگونه است. زمانی که این موارد رعایت نمیشود و بیمار اطلاعی از زمان ندارد، قطعا صبر خود را از دست میدهد و نمیتواند برنامه درمانی را رعایت کند.»
یدالهی افزود: «این است که برخی بیماران انتظار دارند در مدت کوتاهی، با مصرف دارو درمان شوند، اما چون نتیجهای نمیگیرند، دارو را قطع کرده و به دنبال روشهای دیگری برای درمان میگردند.»
متخصص روانپزشکی، عنوان کرد: «ما به برخی بیماران توصیه میکنیم داروهای خود را تا چند ماه ادامه دهند. شاید در ماه اول دارو پاسخ ندهد و بهبودی در بیماری رخ ندهد. اما بیمار باید بداند، پس از مدتی و از ماه دوم نتیجه حاصل میشود. انسان با علم به اینکه نتیجه خواهد گرفت میتواند در برابر این شرایط صبر کند.»
او بر ضرورت دادن اطلاعات کافی و لازم به بیمار از سوی پزشکان تاکید کرد و گفت: «به نظر من همه چیز به اطلاعرسانی از سوی پزشک مربوط است. اگر پزشک این کار را به درستی انجام دهد، قطعا بیمار نیز در برابر شرایط سخت درمان، مقاومت نمیکند و طولِ درمان برایش تحملپذیر خواهد بود.»
نظرات: 0
نظر خود را ثبت کنیدنظر خود را ثبت کنید