آخرین اخبار:

رویدادی های صبری

رییس مرکز توسعه حل اختلاف خبر داد:

صلح و سازش سه طایفه در بشاگرد استان هرمزگان پس از ۷۰ سال

٢٩ فروردين ١٤٠٠
صلح و سازش سه طایفه در بشاگرد استان هرمزگان پس از ۷۰ سال

با تلاش دادگستری و شوراهای حل اختلاف استان هرمزگان و با هماهنگی ستاد ملی صبر و برنامه مثل ماه شبکه سوم سیما و به برکت ماه مبارک رمضان، درگیری ۷۰ ساله ی سه طایفه در استان هرمزگان، به سازش منجر شد.

به گزارش روابط عمومی ستاد ملی صبر، "حجت الاسلام و المسلمین دکتر هادی صادقی" ضمن تقدیر و تشکر از کلیه ی مسئولینی که در امر صلح و سازش بین این سه طایفه دخیل بودند، اظهار داشت: اين مصالحه كه نشانه زنده بودن روح انساني و اخلاقي است، كار ارزشمند و خداپسندانه ایی بود كه با همت و پشتكار كاركنان شوراي حل اختلاف شهرستان بشاگرد صورت پذيرفت كه بايد در حفظ و پايداری آن تلاش كرد.

وي در ادامه افزود: بهانه پیدا كردن برای شروع درگيری و نزاع آسان است و نباشيد بهانه به دست شيطان داد كه باعث بروز اختلاف و درگيری مجدد شود و اختلافات را در نطفه بايد خفه كرد و برای پيشگيری از اين اختلافات ، ابراز محبت به همديگر، بيان خوبي های طوايف، رفت و آمد بین طوایف در این زمینه موثر است.

رییس مرکز توسعه حل اختلاف  ضمن خرسندی از صلح و آشتی که در میان این سه طایفه صورت گرفت و با ذکر حدیثی از امیرالمومنان علی (ع) بیان داشت: هیچ کاری بعد از انجام فرایض دینی، بهتر از صلح و سازش نیست و این مورد از مصالحه را که با پا درمیانی ریش سفیدان و سران قبائل صورت پذیرفته است باید نمونه و الگویی برای دیگر استان ها و شهرستان ها باشد که بتوانند از اختلافات و نزاع و درگیری در سراسر کشور بکاهند.

در ادامه ی این جلسه یکی از سران قبایل بشاگرد ضمن تشکر و  قدردانی از زحمات مسئولین شوراهای حل اختلاف بیان داشت: در بشاگرد اکثر مردم خودشان مشکلاتشان را حل می‌کنند و نسبت خویشاوندی و احترام متقابل به یکدیگر باعث شده که اکثر اختلافات حل شود و ما نیز از آنجاییکه خودمان در شورای حل اختلاف مشغول صلح و سازش بین افراد بودیم بر خود واجب دانستیم که با کمک و‌ مساعدت ستاد ملی صبر و گذشت و ایثار به این کدورت ۷۰ ساله که در طی آن چندین فقره قتل رخ داده خاتمه دهیم و بدون مطالبه دیه و یا شرطی به این کدورت پایان دهیم که با خاتمه دادن این خصومت بار سنگینی را از دوش قوه قضاییه برداریم.

دکتر صادقی در ادامه به پاسداری از ارزش‌های صلح و سازش اشاره کرد و اظهار داشت: باید از همت و ظرفیت این بزرگان و ریش سفیدان در شوراهای حل اختلاف استفاده کرد و  این روحیه ی خداپسندانه را در زمینه صلح و سازش حفظ کرد و با بیان مفاهیمی اعم از صلح یاری و یاوران صلح از آنها در حل مسائل و اختلافات بین طوایف و حتی منطقه استفاده کرد.

وی در پایان جلسه با گوش فرا دادن به مشکلات و کمبودهای منطقه خاطر نشان کرد: در صدد رفع کمبودها و فراهم آوردن زیر ساخت های لازم و ارائه خدمات قضایی بهتر به روستاییان عزیز هستیم.


نظر خود را ثبت کنید

comment