آخرین اخبار:

رویدادی های صبری

دبیر ستاد ملی صبر؛

نگاه به قانون گرایی در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر ارزشمند بود

٠٧ اسفند ١٣٩٧
نگاه به قانون گرایی در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر ارزشمند  بود

دبیر ستاد ملی صبر گفت: نگاه به قانون گرایی در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر ارزشمند بود و ترویج مفاهیم صبر به معنای صلح، بخشایش و رضایت در فیلم ها قابل توجه بود و بر همین اساس شش فیلم مورد توجه هیات دوارن معاونت فرهنگی قوه قضاییه قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی ستاد ملی صبر به نقل از ایرنا، "سیدمحمدرضا خوشرو" امروز سه شنبه گفت: امسال در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر شاهد به نمایش درآمدن بخش قابل توجهی از فیلم هایی بودیم که به مسائل حقوق قضایی ارتباط داشت و فیلم های متعددی به این مسئله پرداخته بودند.

دبیر ستاد ملی صبر و مسئول هیات داوران بخش تجلی اراده ملی معاونت فرهنگی قوه قضاییه گفت: ترویج مفاهیم صلح و سازش در تعداد قابل توجهی از فیلم های جشنواره فجر دیده می شد و قوه قضاییه با استقبال از این رویداد فرهنگی تلاش می کند تا کارگردانان و تهیه کنندگان برای کاربردی تر شدن مضامین فیلم ها به موضوع هایی بپردازند که نیاز امروز جامعه و از جمله نیازهای قضایی مردم است که هر روز با آن درگیر هستند.
 وی افزود: یک نگاه ارزشمند در فیلم های امسال ترویج مفاهیم قانون گرایی بود و شاهد برخی اصول و قواعد و رویه های قانونی در فیلم های جشنواره بودیم. ترویج مفاهیم صبر به معنای صلح، بخشایش و رضایت در فیلم ها قابل توجه بود و بر همین اساس شش فیلم مورد توجه هیات دوارن قرار گرفت.

مدیرکل فرهنگ حقوقی و قضایی قوه قضاییه با اشاره به بیانیه هیئت داوران معاونت فرهنگی قوه قضاییه در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر گفت: وجود سوژه‌ها، دغدغه‌ها و نقدهای مرتبط با حوزه موضوع های حقوقی قضایی در تعداد قابل توجهی از فیلم‌های این دوره جشنواره را گام مثبتی در همراهی اهالی فرهنگ و هنر در ارتقای سطح سلامت و امنیت جامعه اسلامی ایران می دانیم.

وی افزود: امسال شش فیلم مورد توجه داوران قرار گرفت که فیلم سینمایی قسم به دلیل ارتقای سواد حقوقی مخاطبان در زمینه یکی از روش های اثبات جرم به نام قسامه و تأکید بر ضرورت دقت قسم خورندگان به اهمیت موضوع و پرهیز از قسم خوردن با ظن و گمان است.

خوشرو اضافه کرد: فیلم سینمایی تختی به جهت بازنمایی از نماد و شخصیت والای جهان پهلوان تختی به مثابه اسطوره بخشایش، فیلم جمشیدیه به دلیل تبیین یکی از موضوع های اصلی آسیب‌های اجتماعی، یعنی ضرورت کنترل خشم و پرداختن به ریشه های نزاع و درگیری به همراه ترویج مفهوم بخشایش و گذشت مورد توجه هیات داوران بوده است.
 وی تجلیل از فیلم سینمایی یلدا را به جهت ترویج مفهوم بخشایش، عفو و گذشت دانست و گفت: فیلم سینمایی قصر شیرین به دلیل توجه به ضرورت تحکیم بنیان خانواده از طریق ارتباط میان نسل‌ها و همچنین فیلم سینمایی متری شش و نیم به دلیل تبیین پیامدهای یکی از مهمترین آسیب‌های اجتماعی (اعتیاد) و اشاره به استقلال دستگاه قضایی و دقت نظر و پیگیری عادلانه قاضی و پرداختن به مصائب شغلی ضابطان قضایی مورد توجه قرار گرفت.

گفتنی است در بیانیه هیات داوران آمده است: بر اساس جمع بندی صورت گرفته توسط هیئت داوران از دو فیلم سینمایی «جمشیدیه» به نویسندگی و کارگردانی یلدا جبلی و نویسندگی و تهیه کنندگی فردین خلعتبری و «یلدا» به نویسندگی و کارگردانی مسعود بخشی و تهیه کنندگی علی مصفا به دلیل پرداخت بهتر به مسئله ضرورت کنترل خشم، صلح و سازش، بخشایش و همچنین رضایت و عفو تقدیر به عمل می آید.

مراسم اختتامیه بخش تجلی اراده ملی سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر شب دوشنبه با معرفی برگزیدگان از سوی نهادها و سازمان های مختلف به کار خود پایان داد.

نظر خود را ثبت کنید

comment