آخرین اخبار:

رویدادی های صبری

معاون فرهنگی قوه قضاییه در همایش استانی ستاد ملی صبر در قم:

سالانه 800 هزار پرونده قضایی منجر به صلح و سازش می شود

٢٠ دي ١٣٩٧
سالانه 800 هزار پرونده قضایی منجر به صلح و سازش می شود

معاون فرهنگی قوه قضاییه گفت: سالانه بیش از 800 هزار پرونده قضایی توسط شوراهای حل اختلاف منجر به صلح و سازش می شود.

به گزارش روابط عمومی ستاد ملی صبر، "حجت الاسلام والمسلمین دکتر هادی صادقی" روز پنجشنبه در همایش تقدیر از فعالان حوزه صبر(صلح، بخشش و رضایت) در قم گفت: بیشترین کار و تلاش شوراهای حل اختلاف، اصلاح بین مردم می باشد و آمار تعداد پرونده های منجربه صلح نیز خوب است، البته به این آمار قانع نیستیم و باید افزایش یابد.

وی افزود: همین آمار دست کم بین یک میلیون و 600 هزار تَن از مردم کشور آشتی ایجاد می کند که ارزشمند است و مردم نیز باید در این مسیر حرکت کنند.

معاون فرهنگی قوه قضاییه عفو و گذشت را جزو آموزه های فرهنگ جوانمردی دانست و تصریح کرد: فرهنگ گذشت در اسلام و ایران سابقه ای طولانی دارد و ایرانیان از دیرباز معروف به مهربانی، گذشت، جوانمردی و بخشش بوده اند.

وی با تاکید بر این که مراقب باشیم فرهنگ گذشت را از دست ندهیم، خاطرنشان کرد: آموزه های اسلام با اخلاق ایرانی سازگار است و به همین دلیل ایرانیان پیش از همه با فرهنگ اهل بیت(ع) مانوس شدند.

معاون فرهنگی قوه قضاییه افزود: مهار خشم از واجبات است که رعایت نکردن این مساله منجربه زیان ما شده و جامعه انسجام خود را از دست می دهد.

وی به آثار صبر و گذشت اشاره و بیان کرد: بین مردم صلح و سازش ایجاد کنیم تا گذشت کنند، به شرطی که طرف مقابل حاضر به توبه و اصلاح رفتارهای خود باشد.                   

معاون فرهنگی قوقضاییه افزود: در این زمینه حساب گردن کشانی که اگر در حقشان گذشت شود و دوباره به دیگران ظلم می کنند، جداست و رعایت بخشش و گذشت برای افراد عادی است.

حجت الاسلام والمسلمین صادقی گفت: مسائل مربوط به گردن کشان سیاسی و اقتصادی که روز به روز ظلم ها را توسعه می دهند، باید پیگیری شده تا ادب شوند.

وی با تاکید بر این که اصلاح گری باید همراه با قسط و عدل باشد، گفت: نباید اجازه دهیم طرفین دعوا به خاطر چند ریال به جان هم بیفتند، باید بدهکاران غیرعمد را کمک کنیم که این مساله جزو بهترین کارهاست.

وی با اشاره به این که هیچ عملی بین مستحبات از اصلاح بین مردم بالاتر نیست، تاکید کرد: بر کسانی که در این زمینه ها فعالیت می کنند ارج بنهیم و این فرهنگ را تروج کنیم تا سال به سال بر خیران، مصلحان و عفوکنندگان افزوده شود.

معاون فرهنگی قوه قضاییه گفت: شجاعت، مهربانی، اقتدار و صبر از ویژگی های دستگاه قضایی نمونه است و این دستگاه با بزرگان سیاسی خلافکار و بزرگان اقتصادی که فساد فی الارض کرده اند، برخورد کرده و با ضعیفان مهربانی می کند.

همایش تقدیر از فعالان حوزه صبر(صلح، بخشش و رضایت) با حضور مسئولان استان قم در سالن همایش های اتاق اصناف برگزار شد و تعدادی از فعالان عرصه صلح و گذشت مورد تقدیر قرار گرفتند.

نظر خود را ثبت کنید

comment