تحقق فرهنگ صبر در جامعه حیاتی است/لزوم معرفی الگوهای مناسب بانیان صلح/همه آحاد جامعه باید برای نهادینه سازی فرهنگ صلح بخشایش و رضایت تلاش کنند
نماینده ولیفقیه در لرستان گفت: جهتگیری اقدامات باید به سمت تحقق صلح، سازش بوده و عفو و بخشش مقدم بر کیفر و عقوبت باشند.
به گزارش روابط عمومی ستاد ملی صبر از لرستان، آیتالله سید احمد میرعمادی ظهر امروز در همایش صبر که در این شهرستان در حال برگزاری است، بیان کرد: مسئله صبر، بخشش و گذشت یک موضوع بسیار مهم و اساسی بوده و تحقق آن در جامعه بسیار حیاتی است.
وی ادامه داد: باید مسئله صلح و سازش در جامعه نهادینه شود که برای تحقق این هدف در گرو انجام اقدامات مختلفی همچون دادن آگاهی عمیق، کافی و صحیح بوده که تاکنون آنگونه که بایدوشاید ارزش صلح و بخشش در مقابل برخورد بازگو نشده و باید در دستور کار قرار گرد.
نماینده ولیفقیه در لرستان عنوان کرد: در روایات آمده است که علم ریشه همه خیرات بوده و مخاطب اصلی این موضوع باید عامه مردم باشد و باید آحاد جامعه ارزش صلح و سازش را بدانند.
آیتالله میرعمادی در ادامه با اشاره به لزوم ارائه الگوهای مناسب برای نهادینه کردن صلح و سازش در جامعه، افزود: تاکنون آنگونه که بایدوشاید الگوهای صلح و سازش و عفو بخشش به خوبی به جامعه معرفی نشدهاند و باید این موضوع بهصورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.
وی عنوان کرد: باید الگوهای موجود را به جامعه معرفی کرد تا بتوان شاهد فرهنگسازی در این راستا بود و مطمئناً انسانها نیز از این موارد و الگوها تأثیر مثبت خواهند گرفت.
نماینده ولیفقیه در لرستان راهکار سوم برای نهادینه کردن فرهنگ عفو و بخشش را تلاش گروهی و جمعی برای صلح و سازش دانست و افزود: همه آحاد جامعه باید برای نهادینه کردن فرهنگ صلح و سازش تلاش کنند.
آیتالله میرعمادی عنوان کرد: یکی از راههای مهم برای فرهنگسازی در این راستا جهتدهی و جهتگیری صحیح جامعه بوده و این موضوع را به وضوح میتوان در اقدامات پیامبران و امامان مشاهده کرد.
وی ادامه داد: اگر جهتگیری صحیح باشد انسان راحتتر به هدف میرسد و بروز مشکلات کنونی در جامعه به دلیل غلط بودن جهتگیری مدیران و یا برنامههاست.
نماینده ولیفقیه در لرستان عنوان کرد: برای تحقق صلح و سازش باید جهتگیری دستگاه قضایی به این سمتوسو باشد و تا زمانی که جهتگیری محاکم قضایی به سمت صلح و سازش نباشد در جامعه نمیتوان به اهداف دستیافت.
آیتالله میرعمادی افزود: در تمام آیات قرآن صلح، سازش، بخشش و عفو اصل و مقدم بر کیفر و عقوبت است، چرا که کم هزینه، باعث حفظ آبرو و اعتبار و سرعت رسیدگی بیشتر خواهد شد.
وی بیان کرد: اگر صلح و سازش حاکم شود، حل مشکلات مردم به دست خود آنها صورت خواهد گرفت و هزینهها به شدت کاهش خواهند یافت.
نماینده ولیفقیه در لرستان عنوان کرد: سختگیری در تشکیل پرونده و تسهیل شدن روند صلح و سازش به عنوان یک فرهنگ تبدیل شود و اگر به دنبال فرهنگسازی و حاکمیت صلح و سازش هستیم باید جهتگیری دستگاه قضایی، قضات، ضابطین قضایی به سمتوسو باشد.
نظرات: 0
نظر خود را ثبت کنیدنظر خود را ثبت کنید