آخرین اخبار:

رویدادی های صبری

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان:

آمادگی 110 روحانی شیعه و سنی مستقر در 110 نقطه استان برای نهادینه سازی فرهنگ صلح بخشایش و رضایت

٠٢ دي ١٣٩٦
آمادگی 110 روحانی شیعه و سنی مستقر در 110 نقطه استان برای نهادینه سازی فرهنگ صلح بخشایش و رضایت

حجت الاسلام و المسلمین مختار کرمی در اولین جلسه ستاد صبر استان کردستان از آمادگی اداره کل تبلیغات اسلامی این استان و 110 روحانی برای همکاری در ترویج فرهنگ صبر خبرداد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان گفت: مشکلات اقتصادی و اجتماعی امروز در جامعه موجب عصبانیت مردم و پایین‌آمدن آستانه تحمل آن‌ها است.

حجت‌الاسلام مختار کرمی اظهار کرد: موضوع آسیب‌های اجتماعی در جامعه ما جدی است.

وی با بیان اینکه سازمان تبلیغات به بحث آسیب‌های اجتماعی به صورت جدی ورود کرده است، گفت: 37 منطقه به عنوان سکونتگاه‌های غیررسمی در سراسر استان به ما معرفی شده است.

به گفته مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان، ما نمی‌توانیم آسیب‌های اجتماعی را از بین ببریم اما اگر زیاد هنر داشته ‌باشیم می‌توانیم آن‌ها را کنترل کنیم.

وی اذعان داشت: برگزاری همایش‌ها و برنامه‌های با موضوع آسیب‌های اجتماعی باید در مناطق حاشیه‌ای برگزار شود چرا که این کار می‌تواند کمک خوبی در کنترل آسیب‌های اجتماعی باشد.

کرمی اضافه کرد: 110 روحانی شیعه و سنی را در 110 نقطه استان مستقر کردیم که این‌ها ارتباط بسیار خوبی با مردم دارند و آمادگی کامل هم برای همکاری با دادگستری داریم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان گفت: در استان بیش از 500 مداح و 600 هیئت مذهبی داریم که این‌ها ظرفیت‌های خوبی هستند تا در ستاد صبر برای تحقق اهداف آن کمک کند.

وی با تاکید براینکه تبلیغات اسلامی استان در سال 6 هزار گفتمان دینی در سطح استان برگزار می‌کند، اظهار داشت خیلی راحت می‌توانیم یک هزار از این گفتمان‌ها را به این موضوع اختصاص دهیم.

کرمی اضافه کرد: باید در گام نخست دلایل کاهش آستانه تحمل و افزایش آسیب‌های ناشی از آن در جامعه شناسایی شده و با احصای درست آن بستر کنترل این مشکلات را فراهم سازیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان اذعان کرد: به نظر من عصبانی‌ترین قشر همین مسوولان هستند و فکر می‌کنم آستانه تحمل مسوولان از مردم کمتر است از این رو باید اول فکری به حال خود و زیرمجموعه‌های اداری بکنیم بعد به سراغ مردم برویم.


نظر خود را ثبت کنید

comment