باید ارتقاء فرهنگ صلح سازش در جامعه مورد اهتمام باشد
معاون رئیس کل دادگستری در امور شورارهای حل اختلاف استان یزد گفت: در بحث های حقوقی و سازشی باید از ظرفیت های فرهنگی استفاده شود و شهرداری مستغنی از این ظرفیت ها است.
محمدرضا حداد در دیدار چند تن از معاونان دادگستری استان یزد با شهردار یزد و معاونین این سازمان، افزود: اکنون 550 نفر عضو افتخاری شاغل در شوراهای حل اختلاف به همراه سایر عوامل حدود 40 درصد دعاوی وارده به دستگاه قضایی را حل و فصل می نمایند که بیشتر با رویکرد مصالحه و صلح و سازش بوده است.
وی تصریح کرد: ارتقاء سطح علمی و انگیزه کارکنان رسمی و افتخاری نهاد شوراها و همچنین فرهنگ سازی مقوله گذشت و بخشش در جامعه، ضرورتی است که می تواند با تدوین تفاهم نامه های دو جانبه با محتوای برنامه های فرهنگی و اجتماعی با شهرداری گسترش یابد.
این مقام قضایی اظهار داشت: مراجعه سریع مردم با هرگونه مشکلی به دستگاه قضایی و افزایش تعداد پرونده های دادگستری، مسئله ای است که زیبنده استان دارالعباده یزد نیست و باید با استفاده از نهاد های شبه قضایی، مراکز مشاوره، واحد های میانجیگیری و شوراهای حل اختلاف از ورود پرونده ها به دستگاه قضایی جلوگیری کرد.
وی ارتقاء فرهنگ صلح و سازش و نهادینه شدن مراجعه مردم برای حل اختلافات و فصل خصومت ها به نهاد های شبه قضایی در بدو امر را خواستار شد و گفت: نهادینه شدن فرهنگ صلح و سازش نیازمند حمایت های مادی و معنوی شهرداری و سایر نهاد های فرهنگی است تا این مسئله در جامعه شکل پر رنگ تری به خود بگیرد.
معاون رئیس کل دادگستری در امور شورارهای حل اختلاف استان یزد گفت: در نظر گرفتن اهداف نیک اندیشانه گذشت و ایثار در بطن و حاشیه برگزاری جشنواره ها، اردوهای تفریحی و فرهنگی و سایر برنامه های اجتماعی می تواند اثر گذار واقع گردد.
شایان ذکر است دیدار معاونین دادگستری با شهردار یزد و معاونان این سازمان با هدف تجلیل از همکاری های گذشته این سازمان و بحث و تبادل نظر پیرامون برنامه های آتی این سازمان انجام شد.
نظرات: 0
نظر خود را ثبت کنیدنظر خود را ثبت کنید