اصلاح ذات البین و صلح و سازش به عنوان بخشی از فرهنگ قابل افتخار مردم استان است
رئیس کل دادگستری استان چهارمحال بختیاری، ویژگی بارز مردم این منطقه را ولایت مداری و حضور در صحنه های انقلابی توصیف کرد.
به گزارش روابط عمومی ستاد ملی صبر و به نقل از روابط عمومی دادگستری چهارمحل و بختیاری، سید عبدالله موسوی رئیس کل دادگستری استان چهارمحل و بختیاری در آیین نکوداشت بانیان صلح، بخشایش رضایت (صبر) این استان و جلسه ستاد استانی صبر در خصوص وضعیت فرهنگی استان گفت: ولایتمداری و حضور در صحنه های انقلابی از ویژگیهای بارز مردم استان است و توجه مردم بر مسئولیت شرعی و ملی خود وضیت را بگونه ای فراهم کرده که اصلاح ذات البین و صلح و سازش به عنوان بخشی از فرهنگ قابل افتخار مردم این استان تلقی می گردد.
سید عبدالله موسوی افزود: در این استان استفاده از ظرفیت مردمی و ریش سفیدان و بزرگان اقوام و کدخدا منشی در راستای ایجاد صلح و سازش و همچنین کاهش آسیب های اجتماعی فعالیتهای خوبی انجام شده است.
در این همایش که رئیس شورهای حل اختلاف استان و تعدادی از اعضاء شورای حل اختلاف نیز حضور داشتند از خانواده های دو مقتول به نامهای جانعلی ابوالحسنی و خدایار علی اکبری که با بزرگواری از قصاص قاتلان عزیزان خود گذشت نموده بودند قدردانی به عمل آمد.
ستاد ملی صبر یک ستاد تازه تاسیس و زیر مجموعه قوه قضاییه است، استان چهارمحال و بختیاری، نیز دومین استانی است که ستاد استانی صبر در آن تشکیل شده است.
معاون قضایی رئیس کل دادگستری چهارمحال وبختیاری گفت: سال گذشته 6 فقره و سال 94 نیز 7 فقره پرونده قتل عمد در استان به صلح و سازش و رضایت اولیا دم مختومه شد.
رمضان شمس افزود: سال گذشته 12هزار و 717 پرونده در شوراهای حل اختلاف استان منجر به صلح و ساز شد.
وی با بیان اینکه با سازش یک پرونده به طور میانگین 10 تا 15 فقره پرونده در دعاوی به خصوص در دعاوی خانوادگی مختومه می شود، گفت: در سال 94 نیز 11 هزار و 600 پرونده به سازش رسیده است.
وی اظهار کرد: 130 شعبه حل اختلاف در این استان فعال است.
نظرات: 0
نظر خود را ثبت کنیدنظر خود را ثبت کنید