گذشت در حین قدرت، انسانیت است
معاون فرهنگی قوه قضاییه با بیان اینکه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری قرار داریم، گفت: از نامزدهای انتخابات انتظار می رود صبر و مهرورزی را هم در کارزار تبلیغاتی خود قرار دهند.
گذشت در حین قدرت، انسانیت است
حجت الاسلام هادی صادقی روز سه شنبه در همایش ملی صبر، ابراز امیدواری کرد که صبر در شعارهای انتخاباتی نیز گنجانده شود این در حالی است که در عمل هم انتظار می رود صبر و مدارا داشته باشیم.
معاون فرهنگی قوه قضائیه با بیان حدیثی از امام علی (ع) مبنی بر اینکه بهترین مردم کسی است که وقتی او را خشمگین می کنند حلم کند، به او ظلم می کنند ، ببخشاید (درصورت پشیمان شدن کسی که ظلم کرده است) و اگر به او بدی شود نیکی کند ، تصریح کرد: در هر درجه از آستانه صبر که باشیم، باز هم باید آن را بالا ببریم و هم مردم و هم مسئولان تلاش کنند تا مهرورزی را در فکر و عمل خود به دیگران نشان دهند.
وی ادامه داد: هر چه صبر و بخشایش در مسئولان بویژه سیاستمدارانی که در چشم مردم قرار دارند ،بیشتر دیده شود ، مردم بیشتر از آنان به خوبی یاد می کنند.
صادقی با استناد به چند آیه از سوره قصص درباره بخشایش و انفاق، گفت: نیازمندیم دائما کار کنیم و سطح صلح و رضایت و بخشایش گذشت و مهرورزی را بالا ببریم.
وی ادامه داد: صبر به معنی بردباری در برابر مشکلات، گناه (گناه نکردن )و مقام اطاعت از خداوند متعال است.
معاون فرهنگی قوه قضاییه یکی از مهم ترین اخلاقیات انسانی أرج نهاده شده در فرهنگ دینی و ملی را صبر عنوان و خاطرنشان کرد: صبر در دین، راس ایمان و در فرهنگ ما نشانه خرد است.
وی با قرائت چند بیت شعر درباره صبر ادامه داد: پیش از اسلام، صبر و حلم در بین مردم ایران هم رواج داشت و این نشان دهنده این است که فرهنگ ما فرهنگی، خشونت بار نابخشایش گر نیست.
صادقی با تاکید بر گذشت و بخشایش بویژه زمانی که دارای قدرت هستیم، خاطرنشان کرد: بخشایش و گذشت در عین قدرت، نشان انسانیت است.
همایش ملی صبر(صلح، بخشایش و رضایت) با حضور معاونان اول رئیس جمهوری و رئیس قوه قضاییه در سالن اجلاس سران برگزار شد.
نظرات: 0
نظر خود را ثبت کنیدنظر خود را ثبت کنید