پویش «به عشق حسین (ع) میبخشم» موجب رهایی یک محکوم از قصاص نفس در اهواز شد
معاون توسعه حل اختلاف استان خوزستان از رهایی یک محکوم استان از قصاص نفس پس از ۸ سال در قالب پویش «به عشق امام حسین (ع) می بخشم» خبر داد.
علیرضا باوی اظهارکرد: با وساطت و همت اعضای شورای حل اختلاف، ستاد صبر و همیاران صلح شهرستانهای اهواز و سوسنگرد، اولیای دم پس از ۸ سال به عشق و حرمت امام حسین (ع) از قصاص محکوم صرف نظر کرده و زندگی دوباره ای به وی بخشیدند.
معاون توسعه حل اختلاف خوزستان تصریح کرد: در سال۱۳۹۳ قتلی در اهواز رخ داد و منجر به اختلافات شدید و سلب آسایش بین ۲ طایفه و تشکیل پرونده های متعددی در دادگاه و دادسراهای شهرستان سوسنگرد و اهواز شد که پس از طی مراحل قانونی متهم پرونده به قصاص نفس محکوم شد.
وی افزود: با توجه به وساطت اعضای شورای حل اختلاف، ستاد صبر و همیاران صلح این ۲ شهرستان و اعلام پشیمانی محکوم از بزه خود و همچنین در خواست مکرر خانواده محکوم به قصاص به نفس از معاونت توسعه حل اختلاف استان و شعبه اجرای احکام کیفری جهت ایجاد صلح و سازش و رفع کدورت های و اختلافات پیش آمده بین این ۲ طایفه ، پرونده به شورای حل اختلاف اهواز ارجاع شد.
باوی خاطر نشان کرد: بلافاصله اعضای این شورا با استفاده از ظرفیت ستاد صبر، همیاران صلح، جمعیت سران طوایف، معتمدین و نخبگان عشایر اصلاح ذات البین استان خوزستان جلسات متعدد برگزار و رایزنی های فراوان انجام دادند و در نهایت بزرگان و ریش سفیدان طرفیندعوی با اعلام آمادگی برای صلح و سازش و حل و فصل این اختلاف اعلام کردند در این جهت همکاری لازم را با اعضاء شورای حل اختلاف و دیگر افرادی که در این زمینه تلاش می کنند، خواهند داشت.
معاون توسعه حل اختلاف خوزستان، ادامه داد: در نهایت مدتی پیش اولیای دم این پرونده در ماه محرم و به دلیل احترام، عشق و ارادتی به این ماه و امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل العباس؛ در قالب پویش «به عشق امام حسین (ع) می بخشم» پس از ۸ سال از حق قصاص خود گذشتند و این پرونده منتهی به صلح و سازش شد.
وی با بیان اینکه پویش «به عشق امام حسین (ع) می بخشم» اثرگذاری خوبی در ایجاد و فراهم کردن زمینه صلح و سازش و اصلاح ذات البین در جامعه داشته است، عنوان کرد: این پویش در این مدت کم آثار و برکات فراوانی در زمینه ایجاد صلح و سازش در پرونده های مهم بخصوص قصاص نفس در استان خوزستان و در سطح کشور داشته است.
باوی همچنین اضافه کرد: اینگونه فعالیت های فرهنگی به دلیل اینکه می تواند پرونده های دعاوی و اختلافات بین مردم را به صلح و سازش سوق دهد، باید با راهکارها و برنامه ریزیهای کاربردی بیشتر مورد حمایت و توجه قرار گیرند.
نظرات: 0
نظر خود را ثبت کنیدنظر خود را ثبت کنید